Omdenken!

Wat als: Wij als thuisfront collectief op missie gaan om 5 maanden uit te rusten en te ont- stressen op een tropisch eiland om de lieve vrede in ons thuisfront te bewaren….

Wij hebben onze partners per direct nodig om onze missie bij te staan en waarderen het ten zeerste als u, meneer Defensie ons daar in bij wilt staan! Onze partner is uitermate geschikt om ons door deze zware missie heen te slepen. Voor hij zich tot onze partner mocht noemen heeft hij een uitgebreide selectie en opleidingsperiode ondergaan. Hij is uitvoerig gekeurd door zijn schoonmoeder en overige familieleden en onderscheiden voor zijn passie, flexibiliteit en paraat staan voor zijn thuisfront. De bijbehorende risico’s aanvaard hij zonder problemen. Hiervoor wordt onze partner beloond met kusjes, tekeningen en een scala aan privileges.

Ter voorbereiding aan ons vertrek is onze partner onmisbaar! Alles waar onze partner tegen aan kan lopen tijdens onze afwezigheid wordt besproken en zo nodig geoefend. Onze partner zal in staat moeten zijn om de gevechtsmissies tussen onze kinderen te leiden en regelmatig een bataljon aan kinderen moeten mobiliseren en ze veilig moeten af kunnen leveren op het speelveld. Onze partner moet de ontploffende wasmachine onschadelijk weten te maken en een aanval van onvoorziene rekeningen in de brievenbus voorkomen. Onze partner moet voorkomen dat de koelkast wordt belegerd en deze bevoorraden als dat nodig is. Verdachte pakketjes in de vorm van ongedefinieerde met inhoud gevulde luiers veilig stellen en de vrede bewaren met die toch wel vijandige leraar op school. Onze partner moet in staat zijn bruggen te bouwen als onze buurt niet op één lijn opereert en kennis hebben van techniek om de gecrashte pc te kunnen herstellen. Ons scala aan voertuigen heeft onderhoud nodig en onze partner is nodig om te communiceren met en over de voortgang van onze missie. Je moet het maar kunnen!

U kunt ons dag en nacht bereiken op ons centrale thuisfrontnummer. U wordt dan in contact gebracht met onze buren, zij bepalen of het nodig is om onze neefjes en nichtjes in te lichten. Zo nodig verwijzen zij u door naar opa en oma. Mocht dit niet afdoende zijn dan onderzoeken wij de mogelijkheid of wij als thuisfront contact met u opnemen. U begrijpt dat wij tijdens deze voorbereidingen gewoon ook dagelijks aanwezig moeten zijn op ons werk en naast onze werkzaamheden erg gehecht zijn aan onze spaarzame vrije tijd, die we dan graag doorbrengen met onze vriendinnen en thuisfrontcollega’s.

Wij zijn ons bewust van de zware taak van onze partner en het beroep wat wij op Defensie doen: Onze partner is de komende 5 maanden 24 uur per dag, 7 dagen in de week dienstbaar aan het thuisfront. Voor post en pakketjes kunt u gebruik maken van een verscheidenheid aan bezorgdiensten want we vinden het fijn om ons gesteund te voelen tijdens onze vredesmissie. We zullen er alles aan doen om jullie te voorzien van live beelden zodat jullie je geen zorgen maken over ons welzijn.

Het thuisfront